Peste o sută de angajaţi MAI, mobilizaţi pentru Cupa Davis, unde e aşteptat şi preşedintele Iohannis

Peste o sută de jandarmi şi poliţişti vor fi mobilizaţi de vineri până duminică, la Sibiu, pentru securitatea jucătorilor şi spectatorilor de la meciurile de Cupa Davis, dintre România şi Israel, confruntare la care invitat de onoare este preşedintele Klaus Iohannis, fost primar al oraşului şi practicant al acestui sport, conform unui comunicat de presă remis joi AGERPRES.

„Cu ocazia partidelor de tenis din primul tur al Cupei Davis, care se vor desfăşura în perioada 06-08 martie a.c., în municipiul Sibiu, în conformitate cu dispoziţiile viceprim-ministrului pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, coordonarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică pentru bună desfăşurare a acestui eveniment se va asigura de către Jandarmeria Română. În acest sens, peste 100 de angajaţi ai structurilor de ordine şi siguranţă publică din Ministerul Afacerilor Interne vor fi angrenaţi zilnic în misiuni pentru menţinerea şi asigurarea climatului de siguranţă în zona complexului sportiv „Sala Transilvania” din municipiul Sibiu, unde vor avea loc partidele de tenis, precum şi pe traseele de deplasare ale participanţilor la eveniment”, se arată în comunicat.

În ajutorul poliţiştilor şi jandarmilor vor fi aduşi şi angajaţi ai Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Ministerul Afacerilor Interne recomandă participanţilor la acest eveniment sportiv să respecte măsurile dispuse de forţele de ordine şi să apeleze la cel mai apropiat echipaj de jandarmerie sau poliţie în situaţia în care au nevoie de sprijin.

Accesul spectatorilor pentru meciurile de vineri şi duminică va fi permis începând cu ora 11.00, iar pentru cel de sâmbătă, de la ora 13.00. Accesul în arena sportivă se va realiza numai în baza documentelor de acces (invitaţie, abonament sau bilet emis de organizator – Federaţia Română de Tenis).

Ultimele stiri tenis


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis

Tags: