Simona Halep ar putea merge la Mamaia să susţină echipa de Cupa Davis a României

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul trei mondial, a afirmat, miercuri, că ar putea merge în weekend la Mamaia pentru meciul de Cupa Davis dintre echipele României şi Slovaciei.

”Mă mai gândesc dacă voi merge la Constanţa. Cred că voi ajunge să-i susţine pe băieţi”, a spus Simona.

România şi Slovacia joacă de vineri pe terenul central al Clubului „Idu” din staţiunea Mamaia, în turul al doilea al Grupei I din Zona Euro/Africa a Cupei Davis.

Jucătoarea noastră a remarcat titlul cucerit de Horia Tecău la Wimbledon: ”A reuşit un rezultat deosebit, a patra oară a fost cu noroc. Aveam încredere în el, face o echipă foarte bună cu Rojer”.

Halep îşi doreşte să joace pentru echipa de Fed Cup a României în meciul cu Cehia, din Grupa Mondială II (februarie 2016), după ce a lipsit de la meciul cu Canada, de la Montreal.

”Sper să fiu şi eu în echipa pentru meciul cu Cehia. Va fi dificil, pentru că se vine din Australia, dar şi ele vor fi la fel. Sper să fim toate sănătoase, să aibă Alina (Cercel-Tecşor, căpitanul echipei României. n. red.) de unde alege şi să facem un rezultat bun”, a mărturisit Halep.

Halep a fost întrebată cum priveşte ideea de a avut un blog prin care să păstreze contactul direct cu fanii: ”Mi-ar plăcea să am un blog pe care să povestesc cu fanii, dar acum nu am timp, am antrenamente, am turnee şi m-ar distrage. După ce voi termina cu tenisul sau la final de sezon poate voi încerca”.

Ultimele stiri tenis


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA