Reguli de conduita si comportament

Inregistrarea ca membru, parola si responsabilitati

In formularul de inregistrare ca membru va trebui sa introduceti adresa dvs de email, un nume de utilizator, numele si prenumele dumneavoastra real si sa va alegeti o parola. Sunteti in totalitate responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, iar orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator va fi integral in responsabilitatea dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Ne rezervam dreptul de a dezactiva orice cont de utilizator creat daca:

  • se utilizeaza numele si/sau prenumele sau adresa de email al altei persoane decat titularul contului;
  • oricare din informatiile solicitate poate ofensa o persoana, entitate sau grup;
  • oricare din informatiile solicitate poate fi interpretat ca obscen;
  • utilizatorul foloseste conturi multiple.

Pentru a va putea inscrie in clubul nostru online de tenis, trebuie sa aveti varsta de 18 ani impliniti, iar la inscriere va trebui sa confirmati acest lucru. Cu toate aceste, nu putem garanta ca fiecare membru inscris in site indeplineste aceasta conditie de varsta. Site-ul tenisdecamp.ro nu-si asuma reponsabilitatea pentru utilizarea site-ului de catre persoane minore care au incalcat aceasta regula la inscriere.

Sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, la zi si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea solicitate in formularul de inscriere. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciilor cu sau fara o notificare prealabila.

Profil jucator tenis

Site-ul tenisdecamp.ro le permite utilizatorilor sa-si creeze un profil propriu, sa-si incarce poze, informatii si preferinte personale. Dupa inscriere utilizatorii pot comunica intre ei prin intermediul unor mesaje directe. Orice fotografie, text sau mesaj astfel incarcat pe site sau trimis altor utilizatori trebuie sa indeplineasca urmatoarele reguli de comportament:

  • sa nu ofenseze in niciun fel o persoana, entitate sau grup;
  • sa nu poata fi interpretat ca fiind rauvoitor, ilegal sau obscen;
  • sa nu promoveze servicii sau actiuni cu caracter comercial sau noncomercial;
  • sa nu promoveze activitati ilegale;
  • sa nu aiba caracter mass-mail;
  • fotografiile incarcate sa apartina utilizatorilor si sa nu incalce in niciun fel drepturile de autor sau de proprietate intelectuala.

Site-ul tenisdecamp.ro nu-si asuma raspunderea de monitorizare a fotografiilor incarcate, a informatiilor introduse de utilizatori sau a comportamentului acestora. Orice incalcare a regulilor de conduita si comportament a utilizatorilor va fi integral in responsabilitatea acestora, iar in cazul in care site-ul tenisdecamp.ro considera ca i-au fost lezate interesele sau imaginea, poate apela la toate caile legale de recuperare a prejudiciului.

In cazul in care doresc, utilizatorii site-ului pot bloca in orice moment alti utilizatori de a le transmite mesaje direct prin intermediul site-ului tenisdecamp.ro.

Utilizatorii site-ului isi pot sterge in orice moment contul propriu. Toate datele introduse in profilul propriu vor fi sterse in momentul respectiv, fara a mai exista posibilitatea recuperarii acestora.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o alta notificare. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem modifica, sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site. Singura modalitate prin care utilizatorii pot verifica termenii si conditiile de utilizare a site-ului tenisdecamp.ro este verificarea constanta a sectiunii “Termeni si conditii de utilizare”.

S.C. MEDIAND SOFT SRL (tenisdecamp.ro) este inregistrata in Registrul de evidenta a Prelucratorilor de date cu caracter personal sub numarul 35458. “Detalii aici”.