Rezultate ATP 2017

Sezonul ATP 2017 a marcat revenirea lui Rafael Nadal in fruntea clasamentului ATP. Rafa a inceput anul pe locul 9 in clasamentul ATP, iar in august 2017 a atins varful clasamentului. De-a lungul sezonului competitional, Nadal a castigat doua Grand Slam-uri (Roland Garros si US Open), doua Mastersuri (Madrid si Monte Carlo) si doua turnee ATP 500 (Barcelona si Beijing).

Va prezentam in continuare toate rezultatele meciurilor de tenis disputate pe tablourile de simplu in sezonul 2017.

Poti filtra rezultatele partidelor de tenis folosind un camp unic de cautare – poti introduce numele turneului, numele locatiei sau numele jucatorului preferat (ex: Federer). Poti obtine astfel o lista cu toate meciurile unui anumit jucator.

Langa numele jucatorului apare pozitia in clasamentul ATP la momentul desfasurarii partidei –  de exemplu Federer R. [#2].

Statistici si rezultate turnee ATP in 2017:

  • Andy Murray – #1 in clasamentul ATP la inceputul sezonului
  • Rafael Nadal – #1 la sfarsitului sezonului

Castigatorii turneelor de Grand Slam:

  • Roger Federer – Australian Open 2017
  • Rafael Nadal – Roland Garros 2017
  • Roger Federer – Wimbledon 2017
  • Rafael Nadal – US Open 2017

tenisdecamp.ro va ofera de asemenea lista tuturor jucatorilor de tenis castigatori de Grand Slam si al jucatoarelor invingatoare in turnee de Grand Slam

Turneul Campionilor in 2017 a fost castigat de Grigor Dimitrov. Invinsul acestuia in finala de la Londra a fost David Goffin, scorul partidei fiind 7-5 4-6 6-3.