Mihaela Buzarnescu si Agnes Szatmari, eliminate in optimi >> Ziua infrangerilor

Romancele Mihaela Buzarnescu si Agnes Szatmari au ratat accederea in sferturile de finala ale competitiilor ITF la care i-au parte in aceasta saptmana.

Ieri a fost o zi nefasta pentru reprezentantele noastre ce participa in aceste zile in competitiile ITF de la Netanya, respectiv Lagos.

Netanya, Israel, concurs ITF cu premii de 25.000 de dolari

Desemnata a doua favorita la inceperea turneului, Mihaela Buzarnescu s-a oprit in optimile de finala ale competitiei israeliene, ea nefiind apta din punct de vedere fizic: „Din pacate am resimit dureri puternice la genunchi. Este o durere mai veche, ma sacaie dinainte de US Open. Sper sa nu fie nimic grav”, a declarat romanca pentru cititorii tenisdecamp.ro

Ea a fost invinsa in doua seturi de nemtoaica Dinah Pfizenmaier, scor 2-6,3-6, iar in proba de dublu, acolo unde a facut pereche cu o alta romanca, Cristina Dinu, a cedat, tot in doua seturi, in fata cuplului ceho-croat format din N.Frankova si T.Mrdeza.

Lagos, Nigeria, concurs ITF cu premii de 25.000 de dolari

Dupa o victorie categorica in mansa inaugurala impotriva unei reprezentante a gazdelor, scor 6-0,6-0, romanca Agnes Szatmari nu a mai reusit sa repete aceeasi performanta si a pierdut in fata ucrainiencei Elina Svitolina, a opta favorita, dupa ce castigase primul set, scor 6-4,3-6,4-6.

Romanca si-a luat revansa in proba de dublu, acolo unde impreuna cu austriaca Melanie Klaffner, a fost desemnata favorita secunda. Cuplul Szatmari/Klaffner a trecut cu 4-6,6-3,10-4 de perechea T.Curovic(SRB)/M.Lazareva(RUS), si va juca pentru un loc in semifinale cu team-ul format din D.Jakupovic(SLO) si S.Njiric(CRO).

Ultimele stiri tenis


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA