Alexandru Marasin i-a castigat doua game-uri lui Djokovic

Sportivul nostru Alexandru Marasin a simtit pe propria-i piele forta din jocul de tenis a familiei Djokovic. Romanul a fost eliminat in finala calificarilor turneului Futures din Antalya de fratele mai mic al lui Novak Djokovic, Marko.

In cadrul turneul Futures cu premii totale de 10.000 de dolari ce se desfasoara saptamana aceasta in Antalya, tara noastra a trimis sapte sportivi pe tabloul de calificari, dintre care doar Alexandru Marasin a pasit in turul final al calificarilor.

Daca in primele doua runde, romanul nu a cedat nici un set, in runda a treia nu a izbutit sa castige decat doua game-uri in fata lui Marko Djokovic, fratele mai mic al lui Novak Djokovic, liderul mondial actual.

Marko, locul 1038 ATP, l-a invins pe Alexandru cu scorul de 6-1,6-1, si a acces pe tabloul principal de concurs, acolo unde Romania este reprezentata de Robert Coman, pozitia 634 in lume, si Vasile-Alexandru Ghilea, locul 1176 ATP.

Tot in Antalya, si tot la un concurs ce insumeaza premii in valoare totala de 10.000 de dolari, are loc in aceasta saptamana un eveniment sub egida ITF, iar tara noastra este reprezentata de Laura-Ioana Andrei, Raluca Elena Platon si Patricia Maria Tig.

Adversarii romanilor din primul tur:

Baieti

R.Coman(ROU)-(Q)G.Alekseenko(UKR)
(WC)V.Ghilea(ROU)-(WC)A.Karatsev(RUS)

Fete

(3)L.Andrei(ROU)-(Q)B.Botusharova(BUL)
R.Platon(ROU)-(LL)V.Kuzmenkova(BLR)
P.Tig(ROU)-(WC)Karagoz(TUR)

Ultimele stiri tenis


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA