Cătălin Gârd, pe tabloul principal la Segovia

Tenismanul român Cătălin Gârd a acces pe tabloul principal de simplu al turneului challenger de la Segovia (Spania), dotat cu premii totale de 42.500 euro, după ce l-a învins, luni, pe spaniolul Jaime Pulgar-Garcia, cu 2-6, 6-4, 6-1, în ultimul tur al calificărilor.

Gârd a trecut pe rând de olandezul Sander Groen (abandon la scorul de 6-3, 5-2), de indianul Purav Raja (7-6, 6-3) şi de Pulgar-Garcia, iar în manşa inaugurală a tabloului principal îl va înfrunta pe Denis Zivkovic (Serbia).

Andrei Dăescu a ratat intrarea pe tabloul principal de simplu, după ce a fost învins cu 6-2, 7-5 de italianul Luca Vanni, în turul decisiv. Anterior, Dăescu trecuse de spaniolii Guillermo Picazo, cu 6-0, 6-1, şi Quino Munoz, cu 6-4, 7-5. Un alt român, Christian Voinea, a dispus în prima rundă a calificărilor de spaniolul Alvaro Martin Fernandez, cu 6-2, 6-2, dar apoi Vanni a câştigat cu 6-0, 6-1.

La dublu, Andrei Dăescu şi italianul Alessandro Motti s-au calificat în sferturi, după victoria cu cu 6-7 (2), 6-2, 10-5 în faţa spaniolilor Jorge Hernando Ruano/Ricardo Villacorta-Alonso. În sferturi, Dăescu şi Motti i-ar putea întâlni pe principalii favoriţi, românul Florin Mergea şi italianul Stefano Ianni, dacă aceştia vor câştiga meciul cu perechea Steven Diez (Canada)/Dusan Lajovic (Serbia).

Ultimele stiri tenis


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis

Tags: