Bianca Hîncu a câştigat turneul ITF de la Antalya

Jucătoarea română de tenis Bianca Hîncu, venită din calificări, a câştigat turneul ITF de la Antalya (Turcia), dotat cu premii totale de 10.000 de dolari, în urma abandonului slovacei Vivien Juhaszova, în finală, la scorul de 5-2 pentru tânăra noastră jucătoare.

Bianca Hîncu (20 ani) a dispus în calificări de italianca Alessia Piran, cu 7-5, 6-1, şi de chinezoaica Ao Gai, cu 6-3, 6-2, iar pe tabloul principal a învins-o pe Nadia Kolb (Ucraina), cu 6-2, 6-0, a profitat de abandonul austriecei Tina Schiechtl (N. 4), în optimi, la scorul de 5-0 în favoarea sa, în sferturi a dispus cu 6-4, 6-7 (4), 6-2 de Chantal Skamlova (Slovacia/N. 7), pentru ca în semifinale să se impună cu 6-3, 6-1 în faţa Barborei Krejcikova (Cehia).

La dublu, Hîncu şi Irina Maria Bara au fost învinse în semifinale de principalele favorite, Gioia Barbieri (Italia)/Nicole Melichar (SUA), cu 6-1, 6-2.

Patricia Lăncrănjan s-a oprit în ultimul tur al calificărilor la simplu, Ana Bogdan a fost învinsă în primul tur, Ioana Maria Bara şi Cristina Dinu (N. 1) au pierdut în optimi, iar Diana Buzean (N. 8) în sferturi.

Ultimele stiri tenis


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis

Tags: