Ilka Csoregi a câştigat proba de dublu a turneului ITF de la Heraklion

Perechea formată din jucătoarea română de tenis Ilka Csoregi şi Csilla Borsanyi (Ungaria) a câştigat proba de dublu din cadrul turneului ITF de la Heraklion (Creta), dotat cu premii totale de 10.000 de dolari.

Csoregi (17 ani) şi Borsanyi, principalele favorite, au dispus în finală de perechea Steffi Distelmans (Belgia)/Nana Miyakawa (Australia), cap de serie nr. 3, cu 6-0, 6-1. În semifinale, Csoregi şi Borsanyi au trecut cu 6-1, 6-2 de cuplul ceh Veronika Kolarova/Vendula Zovincova.

La simplu, Csoregi (N. 5) a trecut în optimi de Hannah Nagel (Germania), cu 6-3, 6-3, dar a fost întrecută în sferturi de elveţianca Lisa Sabino (N. 3), cu 6-3, 6-2.

Ilka Csoregi se află la al patrulea titlu ITF de dublu în 2013, după două la Sharm El Sheikh (Egipt), alături de malgaşa Zarah Razafimahatratra, şi unul la Heraklion alături de Borsanyi.

În turneul ITF masculin de la Nicosia, Alexandru Daniel Carpen şi cehul Michal Schmid au fost învinşi în finala de dublu de italienii Francesco Borgo/Marco Bortolotti, principalii favoriţi, cu 6-2, 6-1.

Carpen şi Schmid, capi de serie nr. 2 ai probei, au învins în primul tur cuplul Andre Gaspar Murta (Portugalia)/Peter Heller (Germania), cu 6-1, 7-5, în sferturi au depăşit cu 7-5, 3-6, 10-8 perechea Killian Davanzo (Elveţia)/Isade Juneau (Canada), pentru ca în semifinale să elimine cuplul Aleksandr Lazov (Bulgaria)/Vladislav Manafov (Ucraina/N. 3), cu 6-3, 5-7, 10-8.

La simplu, Carpen a fost întrecut în primul tur de Francesco Borgo, cu 3-6, 6-3, 6-1.

Ultimele stiri tenis


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis

Tags: