Bilete pentru meciul România – Serbia din Fed Cup

Biletele şi abonamentele pentru partida de tenis România – Serbia, contând pentru play-off-ul Grupei Mondiale II a Fed Cup, sunt disponibile pe site-ul www.biletetenis.ro.

De luni, 14 aprilie 2014, biletele se vând şi la casa de la Arenele BNR.

Preţul unui bilet este de 60 de lei pe zi, în timp ce abonamentul pe cele două zile, sâmbătă şi duminică este de 95 de lei. Biletul şi abonamentul vor include accesul la toate meciurile disputate pe terenul central al Arenelor BNR.

Meciul dintre echipele feminine de tenis ale României şi Serbiei, din barajul pentru Grupa Mondială II a Fed Cup, va avea loc în perioada 19-20 aprilie, la Arenele BNR din Capitală.

Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa sâmbătă, iar duminică celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu.

După cum apreciază site-ul oficial al Federaţiei Române de tenis, ”cu o generaţie de jucătoare talentate, care s-au întrecut una pe alta în joc şi în clasament, echipa ţării noastre de de Fed Cup este aproape de cea mai mare performanţă din ultimii 15 ani”.

Echipa feminină de tenis a României s-a calificat în februarie, la Budapesta, în play-off-ul pentru Grupa Mondială II.

Ultimele stiri


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis

Tags:

tenisdecamp.ro foloseste serviciile Agentiei Nationale de Presa AGERPRES

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *