Trei românce, învinse în primele tururi la Sharm-El-Sheikh

Alexandra CadantuAlexandra Cadanţu, Ioana Loredana Roşca şi Elena Teodora Cadar, cele trei jucătoare române de tenis prezente pe tabloul principal de simplu al turneului ITF de la Sharm-El-Sheikh (Egipt), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, au părăsit competiţia după primele tururi.

Cadanţu, cap de serie nr. 6, a abandonat în runda inaugurală, la scorul de 6-3, 4-2 pentru Ioana Roşca. Aceasta, campioană la dublu junioare la Roland Garros, în 2014, a fost întrecută în optimi de Olga Ianciuk (Ucraina), cu 6-4, 7-6 (1). Roşca ajunsese pe tabloul principal din calificări. Cadar, din postura de ”lucky loser” a fost întrecută în runda inaugurală de bulgăroaica Aleksandrina Naidenova, cu 6-4, 1-6, 7-6 (3).

La dublu, Roşca şi bulgăroaica Iulia Terziiska s-au calificat în semifinale, după 6-2, 6-3 cu perechea Eliţa Kostova (Bulgaria)/Agnes Szatmari (România) şi 6-3, 6-4 cu cuplul Olga Ianciuk (Ucraina)/Christina Shakovets (Germania). În penultimul act al probei, Roşca şi Terziiska vor înfrunta principalele favorite, Aleksandrina Naidenova (Bulgaria) şi Jil Teichmann (Elveţia).

Ultimele stiri tenis


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA