Miami, urmatoarea oprire a vedetelor

Calendarul este incarcat pentru lumea tenisului mondial. Tot in Statele Unite, dar la Miami de aceasta data, elita sportului alb va face spectacol pentru urmatoarele doua saptamani. Doua saptamani in care se vor scrie povesti unice si vom avea parte de spectacol de cea mai inalta calitate.

La fel ca si la Indian Wells, Serena Williams si Simona Halep se afla pe aceeasi parte de tablou. Amandoua au primul tur liber, urmand ca in runda a doua Simona sa dea peste invingatoarea dintre Nicole Vaidisova si o sportiva venita din calificari. De cealalta parte, liderul mondial ar putea sa reediteze meciul din turul secund de acum o saptamana impotriva Monicai Niculescu. Romanca va juca in primul tur impotriva americancei Shelby Rogers. Si Irina Begu a prins pozitia de favorita, a 31-a, astfel ca are bye in primul meci, urmand sa joace cu invingatoarea dintre Tereza Smitkova si Natalia Vykhlyantseva. Posesoarea unei invitatii, Sorana Cirstea revine in circuit si va da piept in prima partida tot cu o reprezentanta a gazdelor, Cristina McHale.

In competitia masculina, se remarca absenta lui Roger Federer, astfel ca Rafael Nadal va prinde pozitia de favorit secund, dupa Novak Djokovic. De asemenea, argentinianul Juan Martin Del Potro isi face revenirea la Miami. El va juca in primul tur impotriva canadianului Vasek Pospisil. Tara noastra este reprezentata pe tabloul baietilor doar de Victor Hanescu. Acesta va juca in aceasta noapte, in prima mansa a calificarilor, impotriva favoritului 14, James Duckworth.

foto: facebook.com/MiamiOpenTennis

Ultimele stiri tenis


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis

Tags: