Begu, Dulgheru şi Gallovits-Hall, la turneul WTA de la Charleston

România va avea trei reprezentate, Irina-Camelia Begu, Alexandra Dulgheru şi Edina Gallovits-Hall, la cea de-a 43-a ediţie a turneului feminin de tenis de la Charleston, „Family Circle Cup”, dotat cu premii în valoare totală de 731.000 dolari, care va avea loc în perioada 4-12 aprilie, conform listei comunicate de organizatori.

Turneul de la Charleston, singurul din circuitul WTA care se dispută pe zgură de culoare verde, o are ca principală favorită în acest an pe canadianca Eugenie Bouchard, numărul 7 mondial, semifinalistă la ediţia trecută a acestei competiţii, care a primit un wild-card din partea organizatorilor.

A doua pe lista favoritelor este rusoaica Ekaterina Makarova, ocupanta locului 9 WTA, absentă în ultimii cinci ani de la acest turneu, în timp ce Irina-Camelia Begu, aflată pe locul 35 în ierarhia mondială, a fost desemnată cap de serie numărul 13.

„Family Circle Cup” este cel mai mare turneu exclusiv feminin din circuitul WTA, cu 56 de jucătoare pe tabloul principal: 43 calificate direct, 5 beneficiare de wild-card şi 8 venite din calificări.

Ultimele stiri tenis


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA