Hănescu – Le ţin pumnii băieţilor în meciul de Cupa Davis cu Slovenia

Victor Hănescu, jucător care în prezent se antrenează la Miami, a declarat, marţi, că le va ţine pumnii componenţilor echipei României de Cupa Davis în meciul cu Slovenia din primul tur al Grupei I, Zona Euro/Africană.
‘Sunt alături de băieţi în meciul cu Slovenia. Le ţin pumnii, le doresc succes şi sunt sigur că vor face o figură frumoasă’, a declarat Victor Hănescu, într-un comunicat de presă remis AGERPRES.

Hănescu, fost număr 26 ATP, în prezent 288 mondial, şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională în iulie 2014, după ce a evoluat 13 ani pentru România în Cupa Davis.

Întâlnirea România – Slovenia din primul tur al Grupei I, Zona Europa/Africa a Cupei Davis se va disputa în perioada 4-6 martie, în Sala Sporturilor ‘Victoria’, din Arad, după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa vineri, 4 martie, de la ora 14,00, meciul de dublu va avea loc sâmbătă, 5 martie, de la ora 15,00, iar ultimele două meciuri de simplu se joacă duminică, 6 martie, de la ora 14,00.

Jucătorii nominalizaţi de Andrei Pavel, căpitan nejucător al echipei României, sunt: Adrian Ungur (locul 193 ATP la simplu), Marius Copil (202 ATP la simplu), Horia Tecău (locul 3 ATP la dublu) şi Florin Mergea (locul 11 ATP la dublu).

Ultimele stiri tenis


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis

Tags: ,