Jucători din Belgia și Canada participă la proiectul „Train Like a Pro” al lui Victor Hănescu

Doi jucători de tenis din Belgia și unul din Canada participă la tabăra de pregătire „Train Like a Pro”, organizată de Victor Hănescu zilele acestea la baza Winners Sports Club din Cluj-Napoca, se arată într-un comunicat de presă remis AGERPRES.

”Train Like A Pro” este primul proiect construit pentru a antrena și forma noi generații de campioni în cadrul căruia Victor Hănescu și echipa sa, printre care se numără Firicel Toma, Adrian Szabo, Florian Arsenescu, experții internaționali Dave De Haan și Cristina Rolo, Nick Angelescu, Monica Ciuta sau actorul Alexandru Unguru, oferă sfaturi și îi ajută să se pregătească pe tinerii jucători români.

”Train Like A Pro” este un cantonament de zece zile în cadrul căruia se vor antrena cei mai talentați tineri, băieți și fete, cu vârsta cuprinsă între 11 și 16 ani, la această tabără participând și Selma Cadâr, jucătoare din circuitul ITF.

Proiectul se ocupă în mod special de latura tehnică, tactică, fizică, mentală și emoțională a participanților. De asemenea, Federația Română de Tenis și Asociația Tenis Club Victor Hănescu au semnat un protocol de parteneriat ce asigură participarea la programul ‘Train Like a Pro’ a trei sportivi cu clasament național.

În contextul în care locurile pentru sesiunea ”Train Like a Pro” de la Cluj-Napoca au fost ocupate repede și deja există numeroase alte solicitări, Victor Hănescu a decis să organizeze și o a doua tabără. Aceasta va avea loc în perioada 17-26 august la baza Tenis Club din Curtea de Argeș, înscrierile putând să se facă pe site-ul http://trainlikeapro.ro.

Ultimele stiri tenis


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis

Tags: