Cristina Ene a cucerit titlul la turneul futures de la Casablanca

Jucătoarea română de tenis Cristina Ene a câștigat proba de simplu a turneului futures de la Casablanca (Maroc), dotat cu premii totale de 10.000 de dolari, sâmbătă, după ce a dispus în finală de compatrioata sa Oana Georgeta Simion, cu 6-3, 6-2.

Ene (20 ani, 497 WTA), cap de serie numărul cinci, și-a luat revanșa în fața Oanei Simion (20 ani, 476 WTA), a treia favorită, care se impusese în primul duel dintre cele două, anul acesta, în sferturile unui turneu futures la Galați, cu 6-3, 1-6, 6-3.

În semifinale, desfășurate tot sâmbătă, Ene a dispus de franțuzoaica Josephine Boualem (N. 7) cu 6-3, 4-6, 6-2, iar Simiona a întrecut-o pe Ioana Loredana Roșca (a doua favorită) cu 6-3, 6-4.

Titlul la dublu a fost adjudecat de cuplul româno-rus Daiana Negreanu/Iana Sizikova, cap de serie numărul unu, după 6-4, 6-2 în finala cu favoritele numărul doi, Loredana Ioana Roșca și belgianca Deborah Kerf.

Diana Popescu și germanca Lisa-Marie Maetschke au câștigat titlul la dublu în turneul futures de la Cairo (Egipt), dotat cu premii totale de 10.000 de dolari, după 3-6, 6-0, 10-7 în finala cu ucrainencele Anastasia Ghevel/Iulia Starodubțeva.

Ultimele stiri tenis


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis

Tags: