Victor Hănescu îşi lansează în ianuarie propria academie de tenis

Victor Hănescu, fostul număr 26 mondial, îşi lansează în luna ianuarie propria academie de tenis, care îi va purta numele, în cadrul bazei sportive Pescariu Sports&Spa din Capitală, se arată într-un comunicat de presă remis, vineri, AGERPRES.

„Moş Crăciun vine cu un dar special pentru iubitorii tenisului, este vorba despre academia ce îmi poartă numele (www.academiavictorhanescu.ro). E singura academie din ţară care oferă absolut toate condiţiile, punând la dispoziţie atât terenuri de joc, cât şi cazare, masă, acces la sală, la recuperare şi posibilitate de locuri de învăţământ, la baza Pescariu Sports&Spa. Aici îi vom forma pe copii pe drumul către performanţă, dar vom pune accent în mod deosebit şi să-i formăm pentru viaţă. Succesul înregistrat în taberele de ‘mental coaching’ precum ‘Train Like a Pro’ ne oferă garanţia reuşitei academiei”, a declarat Victor Hănescu.

În cadrul Academiei „Victor Hănescu” vor funcţiona 8 terenuri de joc, dintre care 7 vor acoperite pe timpul iernii (atât de zgură, cât şi hard). Cei înscrişi vor avea cazarea şi masa asigurate în cadrul academiei, acces la sala de fitness, spa, masaj şi piscină. De asemenea, pe lângă şedinţele de „mental coaching” făcute cu experţi din ţară şi din străinătate, la academie se vor desfăşura programe personalizate de nutriţie şi tot acolo va funcţiona şi un centru de testări fiziologice.

Victor Hănescu se implică în ultima perioadă din ce în ce mai mult în formarea tinerilor jucători de tenis. Fostul număr 26 ATP a organizat deja în acest an două cantonamente de câte 10 zile la Cluj-Napoca şi Curtea de Argeş, în cadrul proiectului său ”Train Like a Pro”, în care cei mai talentaţi jucători între 11 şi 16 ani s-au antrenat şi au primit sfaturi de la cel mai bun tenisman român al ultimului deceniu, supervizaţi de antrenorii Firicel Tomai, Adrian Szabo, Florian Arsenescu şi experţii internaţionali Dave De Haan, Cristina Rolo, Nick Angelescu, Monica Ciută sau actorul Alexandru Unguru.

Ultimele stiri tenis


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis

Tags: