Andreea Mitu este însărcinată şi va reveni în circuit în primăvara anului viitor

Jucătoarea de tenis Andreea Cristina Mitu (25 ani) a anunţat pe pagina sa de Facebook că este însărcinată şi va reveni în circuitul profesionist în primăvara anului viitor.

”Dragi susţinători, mă bucur să pot împărtăşi cu voi veştile bune din viaţa mea: eu şi iubitul meu, Laurent, vom deveni părinţi. Acest lucru se va întâmpla, probabil, la începutul anului 2018. Suntem fericiţi să luăm parte la această poveste şi ne dorim să ne bucurăm de fiecare etapă. Conform planurilor mele, mă voi întoarce la antrenamente în primăvara anului următor”, a anunţat în reţeaua de socializare jucătoarea aflată în prezent pe locul 373 în lume.

Facebook/Andreea Mitu

”Am toată susţinerea familiei, apropiaţilor, echipei şi sponsorilor pentru a reveni cât mai repede în competiţie. De asemenea, aş vrea să le transmit fanilor că voi împărtăşi cu ei multe dintre momentele frumoase din lunile care urmează şi că abia aştept să revin pe teren. Mulţumesc”, a mai scris Andreea Mitu.

Cel mai bun rezultat din cariera jucătoarei, componentă a echipei de Fed Cup a României, este atingerea optimilor de finală la Roland Garros, în 2015, iar cea mai bună clasare în ierarhia WTA fiind locul 68, în iunie 2015.

Ultimele stiri


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis

Tags:

tenisdecamp.ro foloseste serviciile Agentiei Nationale de Presa AGERPRES

Share This Post On