Finală românească la turneul futures de la București – Trofeul Florența Mihai

Jucătoarele române de tenis Cristina Dinu, principala favorită, și Georgia Andreea Crăciun se vor înfrunta în finala turneului futures de la București – Trofeul Florența Mihai -, dotat cu premii totale de 15.000 de dolari și găzduit de Centrul Național de Tenis.

Cristina Dinu a dispus, sâmbătă, în semifinale, de Alexandra Perper (Rep. Moldova), cap de serie numărul opt, cu 6-4, 6-0, în timp ce Georgia Crăciun (17 ani) a trecut de Nicoleta-Cătălina Dascălu, a treia favorită, cu 6-4, 2-6, 6-3, în ciuda celor 9 duble greșeli.

Finala de dublu fusese câștigată vineri de cuplul format din Cristina Ene (România) și Alexandra Perper, cu 4-6, 6-3, 10-4 în fața perechii Elena Bogdan/Miriam Bianca Bulgaru.

În meciurile din sferturi, Cristina Dinu a trecut de italianca Martina Colmegna cu 6-1, 6-2, Alexandra Perper a învins-o cu 6-3, 6-0 pe Rosa Vicens Mas (Spania), Nicoleta Dascălu a dispus cu 6-4, 6-2 de Miriam Bulgaru, iar Georgia Andreea Crăciun a trecut cu 6-4, 4-6, 6-4 de italianca Giorgia Marchetti.

Ultimele stiri tenis


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA