Alexandra Cadanțu s-a oprit în semifinalele turneului ITF de la Hechingen

Alexandra Cadanțu a abandonat, sâmbătă, în semifinalele turneului ITF de la Hechingen (Germania), dotat cu premii totale de 60.000 de dolari, la scorul de 7-5, 4-1 pentru germanca Tamara Korpatsch.

Cadanțu, cap de serie numărul șase, trecuse în optimi de bulgăroaica Isabella Șinikova, cu 2-6, 6-4, 6-4, iar în sferturi a învins-o pe italianca Jessica Pieri, cu 3-6, 6-2, 7-6 (2).

Nicoleta Dascălu, venită din calificări, a fost surclasată în optimi cu 6-1, 6-0 de ”veterana” elvețiană Patty Schnyder (38 ani).

La dublu, Dascălu și Cristina Dinu au profitat în primul tur de retragerea principalelor favorite, Lidia Morozova (Belarus)/Ipek Soylu (Turcia), în sferturi au dispus de cuplul Anita Husaric (Bosnia)/Chiara Scholl (SUA), cu 6-4, 4-6, 10-7, dar în semifinale au fost învinse de perechea Camilla Rosatello (Italia)/Sofia Șapatava (Georgia), cu 6-3, 4-6, 14-12.

Cadanțu și rusoaica Ana Kalinskaia, favoritele numărul trei, au trecut în primul tur de cuplul Akgul Amandmuradova (Uzbekistan)/Valentina Ivahnenko (Rusia), cu 6-2, 0-6, 10-8, însă apoi s-au retras din competiție.

Ultimele stiri


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis

Tags:

tenisdecamp.ro foloseste serviciile Agentiei Nationale de Presa AGERPRES

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *