Denis Shapovalov, în semifinale la Montreal

Tânărul jucător canadian de tenis Denis Shapovalov (18 ani), cel care l-a eliminat pe Rafael Nadal în optimile turneului ATP de la Montreal, confirmă parcursul foarte bun din acest an, el reușind calificarea în semifinalele competiției dotată cu premii totale de 4.662.300 dolari, după ce a trecut, în sferturi, de francezul Adrian Mannarino cu 2-6, 6-3, 6-4.

Shapovalov, care a primit o invitație pentru a evolua pe tabloul principal de la Montreal, a ajuns pentru prima dată în fazele superioare la un turneu ATP, după ce mai eliminase, în turul secund, un alt nume important, argentinianul Juan Martin Del Potro.

În semifinale, Shapovalov îl va întâlni pe germanul Alexander Zverev (numărul 4 mondial) care, în sferturi, l-a învins pe sud-africanul Kevin Anderson cu 7-5, 6-4.

Cealaltă semifinală îi va avea ca protagoniști pe olandezul Robin Haase și elvețianul Roger Federer (nr.2 mondial). Haase a trecut în sferturi, cu 4-6, 6-3, 6-3, de argentinianul Diego Schwartzman, în timp ce Federer l-a eliminat pe spaniolul Roberto Bautista (nr.12 mondial) cu 6-4, 6-4.

Ultimele stiri


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis

Tags: ,

tenisdecamp.ro foloseste serviciile Agentiei Nationale de Presa AGERPRES

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *