Adrian Ungur, în sferturi de finală la Sibiu Open

Adrian Ungur s-a calificat miercuri în sferturile de finală ale turneului challenger Sibiu Open, după ce l-a învins pe italianul Marco Cecchinato, cap de serie N.3, în două seturi, 7-5, 6-3, în optimile competiţiei dotate cu premii totale de 50.000 de dolari.

Ungur, locul 589 ATP, beneficiarul unui wildcard, s-a impus după o oră şi 31 de minute în faţa unui adversar aflat pe locul 103 în ierarhia mondială. Adrian Ungur a câştigat Sibiu Open în anii 2012 şi 2015.

Următorul adversar al lui Ungur va fi tot un italian, Stefano Travaglia, locul 129 ATP şi favorit N.7, care a trecut în optimi de bulgarul Dimităr Kuzmanov, 6-2, 6-0.

În sferturile de finală ale turneului care se desfăşoară la Tenis Club Pamira a acces şi americanul Bjorn Fratangelo, cap de serie N.6, după 6-4, 6-2 cu alt italian, Riccardo Belotti.

În alt meci, spaniolul Carlos Taberner a dispus clar, cu 6-1, 6-2, de austriacul Lenny Hampel.

Tot miercuri, partida de dublu dintre Victor Cornea (România)/Nino Serdarusic (Croaţia) şi Sander Gille/Joran Vliegen (ambii din Belgia) a fost întreruptă la scorul de 5-3 pentru cei din urmă şi va fi reluată joi.

În alt meci de dublu, perechea Ariel Behar (Uruguay)/Bjorn Fratangelo (SUA) s-a impus în faţa lui Alessandro Motti (Italia)/David Vega Hernandez (Spania), favoriţi N.4, cu 5-7, 6-3, 10-7.

Ultimele stiri tenis


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis

Tags: