Carlos Moya, convins că Rafa Nadal poate rămâne ani de zile în top

Carlos Moya, antrenorul lui Rafael Nadal, este convins că învingătorul de la US Open poate continua să domine tenisul mondial în anii următori, dacă nu va avea probleme de sănătate, relatează Reuters.

Moya s-a alăturat staff-ului lui Rafael Nadal în decembrie 2016 şi a contribuit la revitalizarea carierei tenismanului de 31 ani. După doi ani în care a fost afectat de accidentări şi ieşiri din formă, Nadal a reuşit în 2017 să câştige două turnee de Grand Slam, la Roland Garros şi US Open, revenind după o lungă absenţă pe primul loc în ierarhia ATP. La începutul anului, Nadal a fost şi finalist la Australian Open.

”Dacă poate rămâne sănătos aşa cum e acum, fără accidentări, motivat, vom vorbi despre Rafa şi în anii următori. Este un jucător care a doborât recorduri pe când era adolescent şi acum le doboară la fel de bine şi ca veteran”, a declarat Moya.

Campion la Roland Garros în 1998, Moya are o relaţie strânsă de prietenie cu Nadal şi opinează că poate juca la nivelul cel mai înalt dacă nu are probleme medicale: ”Dacă va sta departe de accidentări, se va antrena cu aceeaşi motivaţie, încredere şi dorinţă, atunci va juca tenisul lui obişnuit. El dă tot ce are mai bun. Vorbim de unul din cei mai mari jucători din lume, aşa că încrederea mea în el este solidă”.

Ultimele stiri


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis

Tags: ,

tenisdecamp.ro foloseste serviciile Agentiei Nationale de Presa AGERPRES

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *