Echipa Romaniei de Cupa Davis, încrezătoare înaintea întâlnirii cu Austria: “Suntem în Wels să câștigăm”

Echipa de Cupa Davis a României a susţinut astăzi prima conferinţă de presă înaintea întâlnirii cu Austria din primul tur al play-off-ului pentru menținerea în Grupa I, zona Europa/Africa a Cupei Davis. Formată din Dragoș Dima, Nicolae Frunză, Bogdan Borza şi Horia Tecău, cu căpitanul nejucător Andrei Pavel, echipa României băieții noștri s-a declarat foarte optimistă pentru o victorie în faţa mai experimentatei echipe austriece.

“Suntem în Wels să câștigăm. De ce nu? Pe hârtie suntem clar outsideri, dar jucătorii noștri sunt foarte motivați”, a spus, încrezător, căpitanul Andrei Pavel. Andrei Pavel a avut numai cuvinte de laudă despre tenisul din Austria, dar s-a declarat convins și de potențialul jucătorilor din echipa României, pe care îi vede capabili să ajungă în Top 100 ATP. 

Sursa: FRT

Horia Tecău, cel mai experimentat jucător din echipa României, s-a arătat şi el optimist: “În circuit am întâlnit mulți jucători austrieci, niște băieți de treabă. Mă simt bine aici în Wels și sunt optimist că vom câștiga”. Debutanți în Cupa Davis, Dragoș Dima și Bogdan Borza se gândesc și ei la victorie: “Este o onoare pentru noi să ne reprezentăm țara în Cupa Davis. Sperăm ca în final noi să fim câștigători”.

Ultimele stiri


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis

Tags:

tenisdecamp.ro foloseste serviciile Agentiei Nationale de Presa AGERPRES

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *