Tecău şi Rojer şi-au asigurat prezenţa la Turneul Campionilor

Perechea formată din tenismanul român Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer şi-a asigurat, joi, prezenţa pentru a treia oară la Turneul Campionilor, competiţie programată în noiembrie, la Londra, la care vor participa cele mai bune opt echipe ale sezonului 2017.

Tecău şi partenerul său, campioni anul acesta la US Open, vor încerca să câştige din nou titlul la ATP Finals, în arena londoneză O2, după succesul din 2015, când au învins în finală perechea româno-indiană Florin Mergea/Rohan Bopanna, având atunci un parcurs fără set pierdut. Tecău şi Rojer au încheiat anul pe primul loc în clasamentul ATP la echipe.

Foto: barclaysatpworldtourfinals.com

Cei doi sunt a treia pereche care obţine calificarea la competiţie de anul acesta, graţie victoriei de joi, de la Shanghai, cu 3-6, 6-4, 10-6 în faţa columbienilor Juan Sebastian Cabal/Robert Farah. Anterior, au obţinut calificarea cuplurile Lukasz Kubot (Polonia)/Marcelo Melo (Marcerlo) şi Henri Kontinen (Finlanda)/John Peers (Australia), campionii en titre.

Turneul Campionilor se va desfăşura între 12 şi 19 noiembrie. Şi Tecău, şi Rojer se vor afla pentru a cincea oară la turneul de final de sezon, după ce Rojer s-a calificat în 2012-13 alături de Aisam-Ul-Haq Qureshi, iar Tecău, în 2011-12, alături de Robert Lindstedt.

În acest sezon, Tecău şi Rojer au cucerit patru titluri, pe lângă cel de Mare Şlem de la US Open obţinând trofeele la Dubai, Geneva şi Winston-Salem Open.

Ultimele stiri


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis

Tags: , ,

tenisdecamp.ro foloseste serviciile Agentiei Nationale de Presa AGERPRES

Share This Post On