Cupa Davis – Franţa a anunţat componenţa lotului pentru finala cu Belgia

Căpitanul echipei de tenis a Franţei, Yannick Noah, a anunţat marţi componenţa lotului de jucători cu care va demara pregătirile în vederea finalei Cupei Davis împotriva Belgiei, programată în perioada 24-26 noiembrie la Lille, informează AFP.

Noah i-a convocat în vederea acestei confruntări pe Jo-Wilfried Tsonga şi Lucas Pouille pentru meciurile de simplu şi perechea Nicolas Mahut/Pierre-Hugues Herbert pentru partida de dublu, în timp ce Richard Gasquet şi Julien Benneteau vor fi rezerve.

Căpitanul francezilor a ţinut să precizeze, însă, că va anunţa „echipa definitivă cât mai târziu posibil”, iar „stagiul va fi important” în alegerea sa, conform L’Equipe.

Yannick Noah are posibilitatea să înlocuiască doi dintre titularii săi, în caz de accidentare sau lipsă de formă, până în ziua tragerii la sorţi a meciurilor din cadrul finalei, care avea loc joi, 23 noiembrie.

Franţa, care speră să câştige „Salatiera de Argint” pentru a doua oară în istoria sa, va efectua stagiul de pregătire la Marcq-en-Baroeul, în departamentul Nord.

Belgia a început, la rândul ei, pregătirile în vederea finalei Cupei Davis, luni, la Uccle, fără principalul său jucător, David Goffin, numărul 8 mondial, care participă în această perioadă la Turneul Campionilor de la Londra.

Ultimele stiri


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis

Tags:

tenisdecamp.ro foloseste serviciile Agentiei Nationale de Presa AGERPRES

Share This Post On