Djokovic îl cooptează pe cehul Radek Stepanek în staff-ul său

Novak Djokovic a anunţat, joi pe Instagram, că cehul Radek Stepanek, recent retras din activitate, va fii cooptat în staff-ul său în calitate de antrenor pentru a colabora cu americanul Andre Agassi.

„Sunt entuziasmat la ideea de a începe un nou sezon cu un nou antrenor şi suntem pregătiţi să facem lucruri mari”, a afirmat fostul nr.1 mondial, care a pus capăt prematur sezonului competiţional, în luna iulie, pentru a trata o problemă la cotul drept.

După ce s-a separat de Boris Becker, anul trecut, şi de Marian Vajda, antrenorul său din 2007, în luna mai, Djokovic a început o colaborare cu Andre Agassi, care va rămâne în calitate de antrenor şi în sezonul 2018.

Jucătorul sârb, coborât pe locul 12 mondial, ar urma să revină pe terenurile de tenis în perioada 28-30 decembrie cu ocazia unui turneu demonstrativ la Abu Dhabi.

Stepanek, în vârstă de 39 de ani, şi-a încheiat cariera în urmă cu două săptămâni după 21 de ani ca profesionist în cursul cărora a câştigat de două ori Cupa Davis şi două titluri de Mare Şlem la dublu.

Ultimele stiri


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis

Tags: ,

tenisdecamp.ro foloseste serviciile Agentiei Nationale de Presa AGERPRES

Share This Post On