Victor Hănescu – Simona Halep vine după o înfrângere la Roma şi asta o va motiva la Roland Garros

Fostul tenisman Victor Hănescu a declarat, miercuri, că Simona Halep, numărul 1 WTA, vine după o înfrângere în turneul de la Roma, iar acest lucru o va motiva în plus pentru a câştiga la Roland Garros.

„Este un moment bun pentru Simona, a adunat multe meciuri bune pe zgură. Faptul că vine după o înfrângere la Roma o va motiva la Roland Garros. Sper să se concentreze pe acest turneu. Ea a ajuns până în finală la Roland Garros, orice e posibil. E greu de dat un pronostic acum. Clar are şanse să câştige, dar depinde de ea, de forma în care se va afla în acel moment şi de culoarul de pe tablou. Depinde cum gestionează ea presiunea acestui turneu”, a spus el.

Întrebat ce îi lipseşte Simonei Halep pentru a câştiga un Grand Slam, Hănescu a răspuns: „Eu spun că acest plus de încredere în momentul decisiv. Am văzut şi în această finală, parcă îi lipseşte ceva, acea picătură care să îi aducă victoria cea mare. Ea e motivată şi îşi doreşte, dar poate îi lipseşte acea stare de linişte în momentele importante”.

Ultimele stiri tenis


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA