Simona Halep, felicitată de jucătorii de tenis pentru titlul cucerit la Roland Garros

Simona Halep, numărul unu mondial, a fost felicitată de jucători şi jucătoare de tenis, în reţele de socializare, pentru titlul de Mare Şlem cucerit sâmbătă la Roland Garros.

Cehoaica Petra Kvitova, dublă campioană la Wimbledon, a scris că Simona merita acest titlu: ”Simonaaaaa! Ai reuşit. Sunt atât de bucuroasă pentru tine. Să te bucuri de fiecare secundă. Meriţi atât de mult acest moment”.

Germanca Andrea Petkovic, pe care Halep a învins-o în turul al treilea la Paris, a avut următorul mesaj: ”Pentru toţi negativiştii, care au spus că nu va câştiga un Grand Slam deoarece este slabă din punct de vedere mental, să vă stea în gât. Fiecare are ritmul său şi unele eşecuri sunt pietre de temelie în viaţa individuală”. Petkovic a continuat: ”Felicitări, Simona – asta încerc să spun şi mulţumesc pentru lecţia pe care ne-ai dat-o”.

Rusoaica Daria Kasatkina remarcă faptul că un astfel de titlu ”este vorba despre răbdare şi despre multă muncă. Multe felicitări pentru @Simona_Halep. O mare campioană”.

Anabel Medina Garrigues (Spania) a transmis că Halep merita să câştige un titlu de Mare Şlem: ”Felicitări @Simona_Halep & @darren_cahill! Meritaţi un Grand Slam! Enhorabuena (Felicitări)!”

Ultimele stiri tenis


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis

Tags: ,