Sloane Stephens – Simona Halep a aşteptat destul acest trofeu, e o victorie specială pentru ea

Sloane Stephens, numărul 10 mondial, a declarat, sâmbătă seara, după înfrângerea suferită în faţa Simonei Halep în finala turneului de la Roland Garros, că adversara ei a aşteptat destul acest trofeu şi că este o victorie specială pentru ea, informează site-ul oficial al WTA.

„Cred că Simona a avut un drum destul de greu până la a câştiga trofeul aici. E o victorie foarte specială la Roland Garros pentru ea şi mă bucur că a reuşit în sfârşit să câştige primul ei Mare Şlem. Este un lucru frumos. Indiferent cât de greu este, în tunel se vede întotdeauna o luminiţă. Mă bucur că ea a ajuns azi la acea luminiţă. Este un moment minunat pentru Simona Halep, nu poţi decât să apreciezi şi să fii bucuros pentru ea. Sunt convins că dacă finala se termina invers, şi ea ar fi simţit acelaşi lucru pentru mine. A aşteptat destul pentru acest trofeu”, a spus Sloane Stephens .

„În finală Simona şi-a ridicat nivelul la un moment dat şi a început să joace mult mai bine. Uneori se întâmplă asta când joci împotriva unui astfel de adversar…Şi nu poţi face nimic. Am jucat cel mai bun tenis al meu, dar jucătoarea mai bună a câştigat azi. Nu sunt mulţumită, dar în acelaşi timp sunt mândră de mine. Perseverenţa, acesta este cuvântul care descrie anul acesta pentru mine. E important să continui, chiar dacă uneori drumul e greu. Şi întotdeauna trebuie să crezi în tine, mai ales când ceilalţi nu o fac”, a adăugat jucătoarea americană.

Ultimele stiri tenis


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA