Alexandra Cadantu a pierdut la Saint-Malo, iar Irina Bara s-a calificatã în optimi

Alexandra Cadantu a ratat calificarea în sferturile de finalã ale turneului ITF de la Saint-Malo (Franta), dotat cu premii totale de 60.000 de dolari, în timp ce Irina Bara a obtinut facil biletul pentru optimi.

Cadantu (28 ani, 238 WTA), care în primul tur o învinsese de redutabila jucãtoare germanã Laura Siegemund, a fost întrecutã surprinzãtor în optimi de letona Diana Marcinkevica (26 ani, 330 WTA), partenera sa de dublu la acest turneu, venitã din calificãri, cu 6-2, 5-7, 6-3. Cele douã sunt la egalitate acum, 2-2, la meciurile directe, interesant fiind faptul cã si primul succes al letonei a venit tot la Saint-Malo, anul trecut, când Cadantu a abandonat în semifinale la scorul de 6-1, 4-2.

La dublu, Cadantu si Marcinkevica s-au calificat în semifinale, dupã 6-4, 6-4 cu cuplul Catherine Chantraine (Belgia)/Elita Kostova (Bulgaria). Urmãtoarele adversare vor fi Veronica Cepede Royg (Paraguay) si Irina Hromaceva (Rusia), favoritele numãrul patru. Irina Bara si rusoaica Valentina Ivahnenko s-au retras din semifinalele probei.

Irina Bara (23 ani, 158 WTA), a sasea favoritã, a dispus în primul tur de frantuzoaica Margot Yerolymos (21 ani, 423 WTA) cu 6-1, 6-0, urmând sã joace în optimi cu Cagla Buyukakcay (Turcia), jucãtoare de 28 de ani, care se aflã pe locul 246 în ierarhia mondialã.

Ultimele stiri tenis


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA