Naomi Osaka şi-a propus să ajungă în Top 5 până la finalul anului 2018

Naomi Osaka, câştigătoarea US Open, primul turneu de Grand Slam din cariera ei, şi-a fixat ca obiectiv până la sfârşitul anului pătrunderea în Top 5 WTA, relatează AFP.

Osaka, 20 ani, care a urcat de pe locul 19 pe 7 după succesul de la Flushing Meadows în faţa americancei Serena Williams, a fost întâmpinată de zeci de fani şi jurnalişti pe aeroportul Haneda din Tokyo. Naomi va participa de luni la turneul din capitala Japoniei.

”Vreau să fac o performanţă bună şi poate să închei anul în Top 5, dar nu pun presiune pe mine. Pentru moment, plutesc pe val. Ţelul meu imediat este să acced la Turneul Campioanelor de la Singapore”, a declarat Osaka.

Tokyo va organiza JO 2020 şi Osaka a mărturisit că îşi doreşte un titlu olimpic: ”Este visul oricărui sportiv să participe la Jocurile Olimpice, iar acolo obiectivul meu va fi să câştig aurul”.

Naomi Osaka a evocat şi momentul în care bucuria succesului ei a fost umbrită de furia Serenei Williams împotriva arbitrului Carlos Ramos: ”Nu am fost tristă. Nici nu ştiam ce trebuie să simt, pentru că nu am avut experienţa altei finale de Grand Slam. Una peste alta m-am simţit fericită şi am ştiut că am reuşit o mare realizare”.

Jucătoarea japoneză este acum vânată de sponsori de calibru, iar joi semnat un contract cu Nissan, devenind ambasador al imaginii mărcii de maşini.

Ultimele stiri


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis

Tags:

tenisdecamp.ro foloseste serviciile Agentiei Nationale de Presa AGERPRES

Share This Post On