Horia Tecău – Visul cel mare e să câştig cu Simona Halep o medalie olimpică la dublu mixt

Horia Tecău a declarat, marţi seara, că visul său cel mare este să câştige alături de Simona Halep o medalie în concursul de dublu mixt din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo din 2020.

„Simona joacă foarte bine din spatele terenului, se mişcă foarte bine, e creativă în lovituri şi, nu în ultimul rând, e numărul 1 mondial. Până la urmă oricine intră în teren cu numărul 1 mondial simte lucrul ăsta. Mi-a făcut mereu plăcere să joc alături de ea la dublu mixt. De fiecare dată când am jucat am făcut-o bine. Am făcut şi primul antrenament împreună şi, bineînţeles, visul cel mare e să câştigăm împreună o medalie olimpică. Pentru asta e bine să jucăm nişte turnee împreună, iar oportunităţile sunt turneele de Grand Slam”, a spus Tecău.

Premiile oferite anual în cadrul Galei Tenisului Românesc reprezintă o motivaţie în plus pentru copiii care se apucă de tenis, susţine Horia Tecău. „E minunat să ne revedem toţi, să sărbătorim acest moment al tenisului românesc. E foarte bine pentru antrenori, pentru cei mici, să vadă că efortul lor este premiat. Ei trebuie să îşi dorească să ajungă aici, să câştige un premiu, fie că e la simplu sau la dublu”, a precizat tenismanul.

Horia Tecău a primit titlul de „Sportivul anului la dublu”, marţi seara, în cadrul Galei Tenisului Românesc. Tot atunci, Simona Halep, numărul 1 în clasamentul WTA, şi Marius Copil (60 ATP) au fost desemnaţi cei mai buni jucători de tenis ai României în 2018.

Au mai fost premiate Irina Begu – „Sportiva anului la dublu” şi Mihaela Buzărnescu – „Cea mai spectaculoasă ascensiune feminină”.

Ultimele stiri tenis


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis

Tags: