Boris Becker îl sfătuieşte pe Andy Murray să se opereze pentru a-şi prelungi cariera

Boris Becker, care are 6 trofee de Grand Slam în palmares, l-a sfătuit pe tenismanul britanic Andy Murray, fost nr. 1 mondial, să ia în considerare o operaţie dacă aceasta îi poate prelungi cariera de jucător, relatează Reuters.

Murray, 31 ani, a încercat să revină la nivelul său obişnuit, după ce s-a operat la şold în ianuarie 2018, dar în acest an a fost eliminat din primul tur la Australian Open şi a anunţat că turneul de la Melbourne ar putea fi ultimul din cariera lui.

”Îi doresc să nu fie forţat să se retragă din cauza unei accidentări. Cred că e cel mai rău lucru pentru un sportiv, a declarat Becker, care lucrează ca analist pentru Eurosport la Melbourne. Dacă există posibilitatea medicală de a se simţi mai bine, atunci el poate pune punct în termenii săi, este vital pentru el şi restul vieţii lui”.

Murray, câştigător a trei turnee de Grand Slam, a renunţat la Openul de la Marsilia din februarie şi urmează să se decidă dacă va suporta durerile până la Wimbledon, unde s-a impus de două ori, sau se va opera.

Becker e de părere că scoţianul trebuie să renunţe la gândul retragerii: ”Da, s-a luptat timp de 18 luni şi a încercat totul, dar suntem în 2019, există noi tratamente pentru orice tip de accidentare, trebuie doar să găseşti medicii potriviţi”.

Ultimele stiri


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis

Tags: ,

tenisdecamp.ro foloseste serviciile Agentiei Nationale de Presa AGERPRES

Share This Post On