Steffi Graf, convinsă că în acest an Serena Williams va bate recordul australiencei Margaret Court

Germanca Steffi Graff, fost nr. 1 mondial al tenisului feminin, este convinsă că Serena Williams va doborî recordul de 24 titluri de Grand Slam al australiencei Margaret Court, chiar dacă nu se va impune la prima ocazie din acest an, la Australian Open, relatează Reuters.

Williams era gravidă în opt săptămâni când a câştigat ultimul ei Grand Slam, al 23-lea, în 2017 la Melbourne, iar în 2018 a pierdut finalele de la Wimbledon şi US Open după ce a revenit pe teren.

”Nu ştiu dacă va reuşi aici (să egaleze recordul), dar cred absolut în şansele ei, a declarat Graff, care a câştigat 22 de Grand Slam-uri în carieră. Jocul ei, serviciul ei sunt arme incredibile. Este în orice moment periculoasă. Experienţa pe care o are, determinarea şi bucuria jocului pe care o arată, atunci de ce nu? Dacă rezistă corpul, cred că are o şansă mare s-o depăşească pe Court”.

Margaret Court a câştigat 13 din cele 24 turnee de Grand Slam înainte ca tenisul feminin să devină sport profesionist în 1968.

Graff a adăugat că Serena poate fi considerată deja cea mai mare jucătoare din toate timpurile: ”Aş putea spune probabil asta vizavi de cariera pe care a avut-o, şi care nu s-a încheiat încă. Dar, aş putea spune asta”.

Ultimele stiri tenis


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis

Tags: ,