Thierry Van Cleemput nu a comentat în privinţa colaborării sale cu Simona Halep

Antrenorul belgian Thierry Van Clempuut, care s-a despărţit de David Goffin în urmă cu 24 de ore, s-a aflat în boxa Simonei Halep la meciul cu Serena Williams din optimile turneului de tenis Australian Open, alimentând speculaţiile privind o colaborare cu numărul unu WTA, relatează ziarul belgian La Derniere Heure.

Van Clempuut a fost văzut luni dimineaţa cu racheta în mână pe Arena Rod Laver supraveghind încălzirea Simonei Halep, iar în timpul meciului a încurajat-o cu putere pe jucătoarea română, aplaudând şi ridicându-se de câteva ori la punctele câştigate de ea.

”Pot să înţeleg că este ciudat, dar deocamdată nu vreau să vorbesc. Nu ar ajuta cu nimic, decât dacă ar fi bine să spun prostii. Lăsaţi-mi puţin timp. Situaţia mea? Sunt în aşteptare”, a declarat antrenorul belgian după meciul câştigat de Serena Williams cu 6-1, 4-6, 6-4.

Simona Halep a rămas fără antrenor după despărţirea de australianul Darren Cahill din 2018 şi anunţa recent că doreşte să colaboreze cu un antrenor cât mai repede.

Van Clempuut şi-a început cariera de antrenor în 1993 şi i-a pregătit, printre alţii, pe Olivier Rochus, Steve Darcis şi David Goffin, făcând parte şi din staff-ul echipei de Cupa Davis a Belgiei o perioadă.

Halep a mai lucrat cu un antrenor belgian, Wim Fissette (2014).

Ultimele stiri tenis


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA