Maria Şarapova, operată la umărul drept, a declarat forfait pentru turneul de la Miami

Maria Şarapova a declarat forfait pentru turneul WTA de la Miami (19-31 martie), după ce a fost supusă unei „mici” intervenţii chirugicale la umărul drept, pentru a-şi trata o leziune cu care se confruntă de mai multe luni, informează AFP.

„După ce am ascultat câteva opinii diferite ale medicilor, din diferite ţări, săptămâna trecută m-am supus unei mici proceduri, care va avea nevoie de câteva săptămâni pentru a se vindeca”, a anunţat Şarapova pe reţelele de socializare.

„Chiar dacă acest proces a fost foarte lung, rămân incredibil de motivată pentru a reveni mai puternică şi, mai ales, fără durerile pe care le-am resimţit atunci când am jucat, de la începutul anului”, a adăugat rusoaica.

În vârstă de 31 ani, Maria Şarapova a disputat doar opt meciuri în 2019 (6 victorii şi 2 înfrângeri). Ea ocupă în prezent locul 29 în clasamentul WTA şi a fost eliminată în optimile de finală la Openul Australiei, primul turneu de Mare Şlem al anului.

La finele lunii ianuarie, Şarapova a participat la turneul de al Sankt Petersburg (Rusia), însă a abandonat după victoria obţinută în primul tur în faţa australiencei Daria Gavrilova.

Maria Şarapova a mai fost operată la acelaşi umăr drept în anul 2008. La jumătatea acestei luni, ea a anunţat că nu va participa la turneul de la Indian Wells, care va debuta pe 4 martie.

Următorul turneu care figurează în programul său este cel de la Stuttgart (Germania), începând din 22 aprilie.

Ultimele stiri tenis


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis

Tags: