Monica Niculescu – Am jucat împotriva perechii numărul 1 în lume şi am câştigat, a fost senzaţional

Monica Niculescu a declarat, duminică seara, într-o conferinţă de presă susţinută la Ostrava, că a fost senzaţional să joace alături de Irina Begu şi să învingă perechea numărul 1 în lume, Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, în meciul de dublu care a decis întâlnirea de Fed Cup dintre România şi Cehia (scor 3-2).

„Ne-am dorit atât de mult să câştigăm şi am reuşit. Am jucat împotriva perechii numărul 1 în lume şi am câştigat. A fost senzaţional. M-am simţit foarte bine săptămâna asta. Sunt fericită că pot reprezenta România”, a spus ea.

„Cred că a contat foarte mult şi turneul câştigat alături de Irina în Thailanda. Azi m-am simţit foarte bine în faţă, la fileu. M-am antrenat foarte bine zilele astea. Simţeam că joc bine, dar era primul meci pe centralul ăsta şi nu ştiam cum va ieşi. Mă bucur că am avut energie până la ultimul punct. A fost senzaţional… să baţi perechea numărul 1 la ea acasă”, a adăugat Niculescu.

Ea a glumit apoi spunând că i-a purtat noroc faptul că s-a fotografiat la tragerea la sorţi de vineri cu trofeul Fed Cup: „Am făcut poză cu trofeul, aşa că ne apropiem uşor-uşor de el”.

Partenera de dublu a Monicăi Niculescu, Irina Begu, a declarat că a luptat pentru fiecare punct în meciul cu perechea Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova.

„A fost foarte greu pentru că am avut emoţii. Şi cred că asta s-a văzut în teren. Ne doream enorm să câştigăm acest meci. Am luptat pentru fiecare punct, iar alături i-am avut pe cei din echipă şi galeria pe care nu am cuvinte să o descriu. Sunt impresionată de ce au putut să facă în aceste două zile. Dorinţa şi faptul că oarecum nu aveam nimic de pierdut în faţa lor a contat şi am câştigat azi. Emoţiile pe care le ai la un asemenea meci nu se compară cu nimic”, a afirmat Begu.

Ultimele stiri tenis


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis

Tags: ,