Andy Murray nu mai resimte dureri la şold, dar nu ştie dacă va putea juca la Wimbledon

Andy Murray a dezvăluit miercuri că recuperarea sa după operaţia la şold decurge bine, nu mai resimte dureri, dar şansele sale de a juca la Wimbledon sunt sub 50%, relatează BBC.

Murray s-a operat la şold în luna ianuarie, într-un moment în care durerile i-au redus la zero dorinţa de a mai juca în circuitul profesionist. Fostul nr. 1 mondial a apreciat că şansele lui de a juca la Wimbledon sunt sub 50%.

”Recuperarea este lentă, dar merge bine. Vreau să joc în continuare, am spus asta şi la Australian Open, dar problema este că nu ştiu dacă va fi posibil. Operaţia a decurs bine, mă simt bine şi merg fără dureri, ceea ce nu s-a mai întâmplat de 18 luni”, a declarat Murray, 31 ani.

Dublul campion olimpic şi de la Wimbledon a adăugat că nu are nicio presiune în ce priveşte revenirea lui pe teren: ”Trebuie să aştept şi să văd ce va fi. Nu pot face mişcări de impact mare în primele patru luni de la operaţie şi nu ştiu la ce nivel voi putea juca. Este puţin probabil să fie vorba de Top 10, dar să ajung în Top 100 sau 50 ar fi posibil. Nu simt nicio presiune de a reveni şi nici de a juca. Dacă operaţia mă va ajuta să joc, va fi formidabil”.

Murray a anunţat la Australian Open că are dureri foarte mari şi că Grand Slam-ul de la Antipozi ar putea fi ultimul din cariera lui. El a fost eliminat încă din primul tur de spaniolul Roberto Bautista Agut.

Ultimele stiri tenis


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis

Tags: