Jo-Wilfried Tsonga, nevoit să joace în calificări la Miami

Jo-Wilfrid Tsonga, cu 17 titluri în palmares, va fi nevoit să joace în calificări la turneul ATP Masters 1.000 de la Miami, din cauza locului său ocupat în clasamentul actual, nr. 118 mondial, relatează L’Equipe.

Tsonga, 33 ani, fost număr 5 mondial în 2012, a primit o invitaţie de la organizatorii turneului de la Miami (19-31 martie), dar pentru tabloul calificărilor. Francezul a jucat ultima oară în calificări în 2007 la Queen’s.

După un sezon perturbat de accidentări în 2018, Tsonga a câştigat în acest an turneul de la Montpellier şi a atins sferturile în următorul turneu, la Rotterdam. Francezul nu a jucat la Indian Wells din cauza unei maladii genetice diagnosticate târziu în cariera sa şi care îi afectează recuperarea după călătorii lungi.

Organizatorii de la Miami au acordat wild-card-uri pentru tabloul principal americanului Chris Eubanks, sârbului Miomir Kecmanovic, sfertfinalist la Indian Wells, spaniolului Nicola Kuhn, taiwanezului Chun Hsin Tseng şi lui David Ferrer (36 ani), care se se va retrage la finalul acestui an.

Ultimele stiri tenis


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis

Tags: