Raonic şi Thiem, semifinalişti la Indian Wells

Tenismenii Milos Raonic şi Dominic Thiem s-au calificat, joi, în semifinalele turneului ATP Masters 1.000 de la Indian Wells (California/SUA), dotat cu premii totale de 8.359.455 dolari, şi vor fi adversari în penultimul act.

Canadianul Milos Raonic (14 ATP) a trecut fără probleme în sferturi de sârbul Miomir Kecmanovic, 6-3, 6-4, după o oră şi 12 minute.

Raonic (28 ani) a reuşit 13 aşi în acest meci în faţa tânărului Kecmanovic (19 ani), numărul 130 mondial, care venise la turneul californian cu o singură victorie pe tabloul principal al unui turneu ATP. Sârbul pierduse în ultimul tur al calificărilor, dar forfait-ul sud-africanului Kevin Anderson (6 ATP), l-a propulsat direct în turul al doilea al tabloului principal, din postura de ”lucky loser”.

Francezul Gael Monfils (32 ani, 19 ATP), accidentat la tendonul lui Ahile, s-a retras din competiţie înaintea meciului din sferturi cu austriacul Dominic Thiem (8 ATP), francezul anunţând chiar el decizia în faţa publicului de pe Stadionul 1 al arenelor de la Indian Wells.

Monfils venea după un parcurs foarte bun în ultima vreme, cu un titlu cucerit la Rotterdam, al optulea din carieră, şi semifinală jucată la Dubai.

Ultimele stiri tenis


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA