Jaqueline Cristian a câştigat turneul ITF de la Tunis

Jaqueline Adina Cristian a câştigat, duminică, turneul ITF de la Tunis (Tunisia), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, după ce a învins-o în finală pe sportiva chiliană Daniela Seguel, cap de serie numărul şase, cu 6-4, 6-0.

Jaqueline Cristian (20 ani, 327 WTA), a şaptea favorită, s-a impus într-o oră şi 15 minute în faţa unei adversare de 26 de ani, care ocupă locul 281 în lume.

În primul tur, românca a învins-o pe Despina Papamichail (Grecia), cu 6-4, 6-1, în optimi a trecut cu 7-5, 6-0 de Guiomar Maristany Zuleta de Reales (Spania), în sferturi a eliminat-o pe franţuzoaica Diane Parry, cu 6-3, 6-1, iar în semifinale a câştigat în faţa celei de-a doua favorit, argentinianca Paula Ormaechea, cu 6-4, 6-2.

Jaqueline Cristian nu mai câştigase un titlu la simplu din 2017, când a obţinut singurele sale titluri de 25.000 de dolari, la Mamaia şi Pune (India).

Jaqueline Cristian a jucat şi finala de dublu, alături de Andreea Amalia Roşca, favoritele numărul doi fiind învinse în ultimul act de italiencele Martina Colmegna/Anastasia Grymalska, principalele favorite, cu 6-4, 6-2.

Ultimele stiri


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis

Tags:

tenisdecamp.ro foloseste serviciile Agentiei Nationale de Presa AGERPRES

Share This Post On