Australienii Alexei Popyrin şi Priscilla Hon, invitaţi la Roland Garros

Federaţia australiană de tenis a atribuit cele două wild-card-uri de care a beneficiat pentru tabloul principal de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Şlem al anului, jucătorilor Alexei Popyrin şi Priscilla Hon, informează cotidianul L’Equipe.

Beneficiar a două invitaţii în urma unui acord cu Federaţia franceză de tenis (FFT), forul australian de specialitate a decis să le acorde lui Alexei Popyrin, nr. 109 mondial, care va juca pentru prima oară la prestigiosul turneu parizian. În vârstă de 19 ani, Popyrin a intrat în atenţie la Openul Australiei, primul turneu de Grand Slam al anului, unde a ajuns până în turul al treilea.

La rândul ei, Priscilla Hon, nr. 138 mondial, va disputa în premieră turneul de la Roland Garros pe tabloul feminin de simplu.

La 21 de ani, ea nu a trecut niciodată de primul tur la o competiţie de Mare Şlem, fiind eliminată din debut la Openul Australiei.

Turneul de la Roland Garros se va desfăşura în perioada 26 mai – 9 iunie, deţinătoarea titlului la feminin fiind românca Simona Halep.

Ultimele stiri tenis


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis