Ce urmează în sezonul de tenis după US Open?

US Open 2023 s-a încheiat acum două zile, cu Coco Gauff și Novak Djokovic campioni la simplu. Dar ce urmează în sezonul de tenis și cine unde joacă? Chiar dacă cele patru turnee de Grand Slam din acest an s-au consumat, mai sunt multe meciuri de tenis care urmează, inclusiv Laver Cup, Cupa Davis, Turneul Campionilor și al Campioanelor. Există, de asemenea, în joc, lupta pentru locul 1 mondial.

După ce am ratat a cincea parte a poveștii Djokovic – Carlos Alcaraz la US Open, se părea că aceasta va avea loc săptămână asta, la Cupa Davis.
Cu toate acestea, în timp ce Djokovic pare pregătit să joace pentru Serbia la doar câteva zile după ce a câștigat al 24-lea său titlu de Grand Slam, Alcaraz a decis să nu concureze pentru Spania, spunând că este timpul să își „reîncarce bateriile”.
„Am nevoie să mă opresc și să mă odihnesc, fizic și mental”, a adăugat el după înfrângerea din semifinala de la New York, în fața lui Medvedev.
Serbia lui Djokovic face parte din Grupa C, alături de Spania, Cehia și Coreea de Sud.

După Cupa Davis, urmează Cupa Laver, la Vancouver.
Anul trecut au fost lacrimi când Roger Federer, de 20 de ori campion de Grand Slam, a fost însoțit de Rafael Nadal, Novak Djokovic și Andy Murray pentru a-și lua rămas bun de la tenis.

Sursa: Eurosport

Ultimele stiri tenis


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis