Eliminat de la Beijing, Alcaraz nu se abate de la obiectivul său principal

Carlos Alcaraz și-a luat adio de la turneul de la Beijing în faza semifinalelor, după ce a fost eliminat în minimum de seturi de Jannik Sinner. Cu toate acestea, fostul lider mondial nu „lasă armele jos” și a declarat că va continua să se lupte pentru obiectivul său principal rămas pe 2023, revenirea pe primul loc în ierarhia ATP.

Carlos Alcaraz a fost oprit în semifinalele turneului ATP 500 de la Beijing de Jannik Sinner, care l-a învins în aproximativ 2 ore cu 7-6 (4), 6-1. Deși și-a luat adio de la competiția din China, campionul de la Wimbledon nu se uită mult în spate și a vorbit la conferința de presă despre obiectivul său rămas pentru 2023, revenirea pe primul loc în clasamentul masculin.
„Această înfrângere nu schimbă nimic, obiectivul este același, să mă apropii pe cât de mult posibil de Djokovic. În ceea ce privește problemele medicale, nu este nimic, nu au avut nicio influență asupra săptămânii mele, am fost capabil să joc la 100% din abilitățile mele”, a declarat murcianul, citat de We Love Tennis.

Sursa: Eurosport

Ultimele stiri tenis


Vezi clasamentele jucatorilor favoriti pentru saptamana in curs: Clasament ATP si Clasament WTA

-->

Sectiune: stiri tenis