Termeni si conditii

Folosirea site-ului www.tenisdecamp.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor expuse in cele ce urmeaza. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o alta notificare. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem modifica, sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Proprietatea Intelectuala / Copyright

Continutul si designul site-ului www.tenisdecamp.ro, elementele de grafica web, fotografiile, textele, bazele de date sunt proprietatea www.tenisdecamp.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.

Folosirea fara acordul in scris al www.tenisdecamp.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate logo-urile si marcile inregistrate din site apartin proprietarilor lor. Articolele, comentariile, mesajele, replicile, imaginile sau orice alt tip de continut provenit de la membri constituie proprietatea autorului, restul (codul sursa, fotografiile, bazele de date, designul site-ului etc.) sunt proprietatea www.tenisdecamp.ro.

In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul ww.tenisdecamp.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la adresa contact@tenisdecamp.ro in care sa sesizati acest lucru.

Ca utilizator sunteti pe deplin de acord cu cele de mai sus.

Securitatea Datelor Personale

S.C. MEDIAND SOFT SRL (tenisdecamp.ro) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 35458.

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site sau date privitoare la activitatea desfasurata de catre utilizatori pe acest site.

Inregistrarea ca membru, parola si responsabilitati

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va introduceti e-mailul dvs. si sa va alegeti o parola. Sunteti in totalitate responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea solicitate in formularul de inscriere. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea servicilor cu sau fara o notificare prealabila.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Limitarea raspunderii

Informatia prezentata poate include erori de ordin tehnic sau de tastare/redactare. Informatiile prezentate pe site va sunt oferite cu buna credinta, din surse considerate de incredere. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective.

Site-ul www.tenisdecamp.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste articolele, stirile, clasamentele, statisticile, imaginile etc.

Site-ul www.tenisdecamp.ro contine legaturi catre alte site-uri Internet. Aceste legaturi sunt prezentate numai pentru comoditatea utilizatorului si nu reprezinta girari ale nici unor informatii, produse sau servicii din cadrul acestor site-uri.

Informatii de contact:

www.tenisdecamp.ro
E-mail: contact@tenisdecamp.ro